• Call us now :
    123 456 789

  • Email :
    contact@domain.com

Winkelwagen

HJ RETAIL

Met haar veelzijdige assortiment richt HJ Retail zich op doe-het-zelvers, loodgieters, schilders, monteurs, boeren, jagers, huisvrouwen enzovoorts; een assortiment dat bestaat uit een ruim aanbod van gereedschappen, verfwaren, vloerbedekking, kampeerartikelen, wapens en munitie, landbouwgereedschappen, huishoudelijke artikelen, audio- en videoproducten, scooters, cadeaus en buitenboordmotoren.

Het hoofdkantoor van HJ Retail NV is gevestigd op de plaats waar Henry de Vries in 1903 als kleine kruidenier zijn zaak begon, aan de Waterkant # 92 in de binnenstad van Paramaribo. Niemand kon toen vermoeden dat de eenmanszaak zou uitgroeien tot het grote HJ Concern dat het nu is. Het is ook één van de oudste retail-winkels in Suriname. Met in totaal vijf filialen in verschillende delen van het land kan HJ Retail haar klanten op een efficiënte en klantvriendelijke manier van dienst zijn.

De winkels zijn overzichtelijke ingericht en het personeel deskundig en behulpzaam. U zult bijna altijd vinden wat u zoekt
HJ Retail is de officiële dealer van Mintcraft, Powermaster, Dewalt en Novilon.

HJ Retail Services:
– bezorgen op aanvraag
– huurkoopmogelijkheden in samenwerking met de lokale banken
– een groothandels-outlet

Nieuwe Producten